برپایی پنج سمپوزیوم بین المللی سینمایی همزمان با جشنواره فیلم شهر

پنجمین جشنواره فیلم شهر در نظر دارد همزمان با برگزاری این رویداد سینمایی در تهران طی روزهای ۳ تا ۱۲ خرداد پنج سمپوزیوم بین المللی با حضور متخصصان و هنرمندانی از کشورهای مختلف برپا نماید.

سینما فستیوال

به گزارش سینما فستیوال ، روابط عمومی پنجمین جشنواره بین المللی فیلم شهر؛ با اعلام این خبر افزود: این سمپوزیوم های بین المللی با هدف بسترسازی و ایجاد فرصت برای بهره گیری از دانش و تجربه های اساتید سینمایی از دیگر کشور و هم اندیشی با هنرمندان و فیلمسازان و فعالان حوزه سینمایی ایران طراحی و تعریف شده است.

برپایه این خبر، قرار است در این سمپوزیوم های تخصصی سینمایی سخنرانی، بحث و گفتگوهای گروهی درباره موضوع های مهم سینمایی و جستارهای تازه در گستره تجارب سینمایی ارائه شود.

شرکت در این سمپوزیوم ها از طریق ثبت نام قبلی برنامه ریزی شده اما برای فیلمسازان برگزیده بخش آموزش فیلمسازی شهروندی محله و منتقدان، نویسندگان سینمایی و نمایندگان رسانه های گروهی رایگان پیش بینی شده است.

درخصوص زمان دقیق برگزاری و چگونگی ثبت نام علاقمندان و نام اساتید این سمپوزیوم ها متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

نظر به برنامه ریزی که توسط ستاد برگزاری جشنو.اره فیلم شهر درحال انجام است احتمالا تعداد این سمپوزیوم ها و کارگاه های تخصصی بیشتر خواهد شد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *