نسخه جدید «لاک پشت های نینجا» که نام کامل و کشدار آن «Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of The shadows» است، اضافه بر آمریکای شمالی در ۴۰ کشور و بازار بین المللی نیز به نمایش درآمد و مجموعاً ۳۴ میلیون دلار کسب درآمد کرد تا پس از «مردان ایکس: رستاخیز» دومین فیلم پر فروش دنیا در هفته گذشته باشد.
به گزارش سینما فستیوال ، بالاترین میزان فروش برای این فیلم در کشورهایی به جز آمریکا و کانادا ، در بریتانیا و برابر با ۳/۵ میلیون دلار به ثبت رسید و روسیه و مکزیک هم به ترتیب با ۸/۴ و ۵/۴ میلیون دلار جلب نظر کردند. اندونزی و مالزی در شرق آسیا نیز درآمدهایی ۳/۲ و ۲/۲ میلیون دلاری را به حساب سازندگان نینجاهای تازه ریختند. این فقط شروع ماجرا است و طی روزها و هفته های پیش رو این فیلم در کشورها و مناطق مختلف دیگری پخش خواهد شد و بسیاری از نگاه ها از حالا به چین است. مکانی که این فیلم از ۱۲ تیرماه اکران عمومی می شود و فروش ۶۲ میلیون دلاری قسمت قبلی این امید طبیعی را به وجود آورده که سودسازی قسمت جدید نیز از آن کمتر نباشد و حتی فراتر هم برود.
ورسیون تازه «مردان ایکس» که نام کامل کننده و جنبی آن «رستاخیز» است در سومین هفته اکرانش در قاره های اروپا، آسیا، شمال آفریقا، آمریکای جنوبی و اقیانوسیه ۴/۸۴ میلیون دلار کاسبی کرد تا با اختلاف زیادی نسبت به سایر فیلم ها سودسازترین فیلم جهان در هفته سپری شده باشد. از این میزان فروش ۵۹ میلیون آن در چین حاصل آمد تا «رستاخیز» پس از آغاز اکران «تایتانیک» در سال ۱۹۹۷ دومین محصول پر منفعت شرکت فاکس در پهناورترین کشور شرق آسیا و پر نفوس ترین کشور جهان در بدو عرضه باشد.
این میزان فروش از درآمدسازی نسخه قبلی مردان ایکس هم که نام کامل کننده آن «روزهای سپری شده آینده» بود، در هفته نخست پخش آن فیلم ۲۰ میلیون دلار بیشتر نشان می دهد. مجموع درآمد این فیلم در مناطقی به جز آمریکای شمالی اینک به ۲۸۶ میلیون دلار می رسد و با افزودن ارقام این منطقه به قدری فراتر از ۴۰۰ میلیون دلار می رسیم و این رقم سبب می شود در بین کل فیلم های اکران شده در سال ۲۰۱۶، فعلاً جایی بین ۱۰ فیلم اول برای این فیلم متصور و موجود باشد. با استمرار این روند، «رستاخیز» حدود ۶۵۰ میلیون دلار خواهد فروخت و در آن صورت به کارش در سطح جهان با ۱۰۰ میلیون دلار کمتر از عملکرد «روزهای سپری شده آینده» پایان خواهد داد. البته فرض محتمل تر این است که فیلم از ارقام فوق کمی فراتر برود و ۷۰۰ میلیون دلار نیز برایش امکان پذیر باشد.
نسخه جدید «آلیس» که نام آن «آلیس از درون آینه» است این هفته در کشورهایی به جز آمریکای شمالی ۴۲ میلیون دلار کسب درآمد کرد تا سودسازی اش در سطح جهان و با احتساب آمریکا و کانادا به ۱۷۶ میلیون دلار برسد. با این اوصاف به نظر می رسد که کار نسخه جدید آلیس برای رسیدن به عملکرد تیم برتونی «آلیس در سرزمین عجایب» که در سال ۲۰۱۰ اکران شد، قدری دشوار باشد. آن فیلم فقط در عرض دو روز اول اکرانش ۸۵ میلیون دلار فروش داشت.