داریوش اسدزاده : جوانان از شما سپاسگزارم که من را به آینده امیدوار کردید

گزارشی از مراسم اختتامیه فیلم  ” 100

film 100

نهمین جشنواره‌ی بین‌المللی فیلم‌های 100 ثانیه‌ای دیروز ، نهم اسفندماه ، در تالار اندیشه ی حوزه ی هنری با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار سینما فستیوال، در این مراسم جمع کثیری از علاقه مندان و هنرمندان پیشکسوت و جوان سینمایی حضور داشتند.

 محمد مهدی طباطبایی‌نژاد ، دبیر جشنواره‌ی فیلم 100 و مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی ، در ابتدای این مراسم که تنها 100 ثانیه برای سخنرانی وقت داشت ، مطرح کرد: «آفرین به فیلمسازان صاحب ذوقی که در 100 ثانیه به اجمال سخن گفتند و فیلم‌شان هم کامل بود. از همه‌ی دوستان و فیلمسازانی که فیلمشان در بخش غیر رقابتی بود یا به سلیقه‌ی ما خارج از مسابقه قرار گرفت، فروتنانه عذرخواهی می‌کنم و سپاس قلبی خودم را به آنها تقدیم می‌کنم که موجب رونق جشنواره شدند.  »

وی ادامه داد: از دبیران و مدیران لایقی که هشت دوره این جشنواره را از استان البرز شروع کردند و تا حوزه هنری تهران و تا دوره هشتم به بلوغ و بالندگی رساندند صمیمیانه سپاسگزارم، اگر کمی و کاستی در این جشنواره بود، آن را به من حقیر ببخشید.

طباطبایی‌نژاد همچنین بیان کرد: « ان شاء الله با حضور مستمر فیلمسازان عزیز دوره دهم را با شکوه‌تر برگزار کنیم و این ضرورت اجتناب ناپذیر بیان در جهان شتابناک را که به درستی توسط مدیران پیشین تشخیص داده شد را بتوانیم به سرانجام مناسبی برسانیم. »

در این مراسم ، آقایان  مومنی ، بهنام بهادری ، داریوش اسد زاده، حبیب اسماعیلی ، علی علایی ، حسین محجوب ، وحید واحد ، محمد علی فارسی ، جلیل فرجاد ، اکبر زنجانپور، دهستانی ، پرویز شیخ طادی ، مقدم دوست ، شاه مرادی ، میرکریمی، سهیل جهان بیگلری و محمد حمزه زاده و … در بخش های مختلف مراسم برای اهدای جوایز به روی سن آمدند.

حامد محمدی کارگردان فیلم 100 ثانیه ای «فرشته ها با هم می آیند » که برای دریافت جایزه با دخترش به روی صحنه آمد، گفت: قرار بوده دوستان و همکاران ما با حرف زدن اتفاقاتی را رقم بزنند اما امسال با سکوت این کار را انجام دادند.

IMG22193517

همچنین دبیران جشنواره فیلم 100 به پاس همیاری صمیمانه جشنواره‌ها و موسسات از وحید واحد (مدیر عامل موسسه فرهنگی سینه وست کشور استرالیا) و تاتیانا میک شان (مدیر موسسه سی پی ام کشور بلاروس) و مدیر جشنواره فیلم کوتاه کشور ژاپن قدردانی و لوح تقدیرو تندیس جشنواره اهدا کردند.

مهدی فلامرزی یکی از برگزیدگان بخش مستند ملی هم که برای فیلم «شیر» جایزه گرفت ، بر روی سن با کلام طنزگونه ای گفت : « من استرس دارم ولی گفتم بیایم صحبت کنم چون از این به بعد ، باید مدام بیایم جایزه بگیرم. »

همچنین  بهترین فیلم داستانی به «با من حرف بزن» به کارگردانی از تهران تعلق گرفت. علیرضا احمدی کارگردان اثر ، پس از دریافت جایزه‌اش گفت: « جایزه‌ی نقدی‌ام در جشنواره قبلی را ندادند. ترسیدم بگویم که هدیه نقدی‌ام را نگرفته‌ام که شاید تندیس‌ام را هم بگیرند. »

در نیمه های مراسم هم ، علی زند وکیلی به همراه کیکاووس مختاری ، برای حاضرین سه قطعه‌ی پیانو نواختند.

در بخش دیگری از اهدای جوایز ، سید علی سجادی برای فیلم « سیاست» از تهران جایزه گرفت . این کارگردان در عین اینکه برای دریافت جایزه‌اش از دستان داریوش اسدزاده و محرم زینال زاده به روی صحنه رفت، از مجری برنامه درخواست کرد که فیلمش همزمان پخش شود.

او بعد از تماشای 100 ثانیه‌ای فیلمش خطاب به مخاطبان گفت: « مردم مچکریم و سپس جایزه‌اش را به دکتر ظریف(وزیر امور خارجه) اهداء کرد. »

یکی از صحبت های به یاد ماندنی مراسم هم سخنان داریوش اسدزاده  پیشکسوت سینمای ایران است که گفت: خوشحالم که بعد از 90 سال عمر و حضور 70 سال در سینما ، می‌بینم که جوانان ما در سینما این چنین رشد کرده‌اند و آینده‌ی خوبی دارند و سینمای ما نیز پیشرفت خوبی دارد. جوانان از شما سپاسگزارم که من را به آینده امیدوار کردید.

IMG22193551

محرم زینال‌زاده هم داستانی از یک متن را هنرمندانه ، به صورت تئاتر روی صحنه اجرا کرد و همگان را تحت تاثیر قرار داد . وی خطاب به حاضران گفت: این جشنواره بر همه‌ی عزیزان مبارک باشد.

و در بخش پایانی مراسم ، جایزه ی ویژه ی جشنواره هم  به فیلم «مالکیت» به کارگردانی محمد باقر شاهین ور از تهران رسید.  این کارگردان نیز جایزه‌اش را به مردم روستای «مالکیه» تقدیم کرد.

نکته ی قابل توجه این بود که این فیلم به دلیل مشکل فنی بدون صدا پخش شد و حاضران با تشویق‌های مکرر اعتراض خود اعلام کردند. تا جایی که مجری برنامه خطاب به حاضران گفت: « گویا شما هم این تشویق‌های اعتراضی را از جشنواره فیلم فجر یاد گرفته‌اید!  فیلم 100 ثانیه است دیگر. »

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *