حضور دوباره “برنیس پژو” در کن

«برنیس بژو» امسال با فیلم «جستجو» در بخش رقابتی کن حضور خواهد داشت.

برنیس بژو

به گزارش سینما فستیوال ، «برنیس پژو» که سال قبل با فیلم «گذشته» موفق به کسب مهمترین جایزه دوران بازیگری خود یعنی بهترین بازیگر زن جشنواره فیلم کن شد، امسال با فیلم «جستجو» به کارگردانی همسرش «میشل هازاناویچس» در بخش رقابتی جشنواره کن ظاهر خواهد شد.

«بژو» با بازی در فیلم «هنرمند» در کنار «ژان دوژاردین» به اوج شهرت رسید، فیلمی که در سال 2011 موفق به کسب جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی شد.

فیلم «جستجو» نسخه بازسازی شده فیلمی با همین نام ساخته «فرد زینه‌من» در سال 1948 با بازی «مونت گومری کلیفت» است که درباره یک سرباز آمریکایی در برلین است که به پسر بچه‌ای برای یافتن مادرش در کمپ آوارگان جنگی کمک می‌کند.

هنوز جزئیات زیادی درباره نسخه جدید فیلم «جستجو» فاش نشده است و تنها بازی آنت بنینگ علاوه‌بر بژو در این فیلم مشخص شده است.این فیلم روایتگر داستان زنی است که برای یک سازمان غیردولتی کار می‌کند و با یک پسر بچه در مناطق جنگ‌زده «چچن» رابطه ویژه‌ای برقرار می‌کند.

فیلم «جستجو» اولین نمایش جهانی خود را امسال و در بخش رقابتی شصت‌وهفتمین دوره جشنواره کن تجربه خواهد کرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *