آخرین وضعیت انیمیشن ایرانی ” آخرین داستان “

کارگردان انیمیشن ایرانی «آخرین داستان» گفت:به زودی آنونس این اثر سینمایی که به عنوان یکی از برترین انیمیشن‌های دنیا برگزیده شده است، آماده می‌شود.

کارگردان انیمیشن ایرانی آخرین داستان

به گزارش سینما فستیوال ، اشکان رهگذر به ایسنا گفت، درباره آخرین وضعیت ساخت این انیمیشن سینمایی که بیش از چهار سال از شروع آن می‌گذرد، بیان کرد: همچنان در مرحله تولید هستیم، اما قصد داریم بزودی آنونس آن را به زبان فارسی و فرانسوی رونمایی کنیم.

وی درباره پیشرفت این پروژه توضیح داد: تاکنون 600 میلیون تومان در بخش خصوصی برای ساخت این انیمیشن هزینه شده است، اما با وجود اینکه این کار در جشنواره «انسی» فرانسه به عنوان یکی از معتبرترین جشنواره‌های انیمیشن دنیا مورد تقدیر و تحسین قرار گرفت، در ایران آن‌طور که باید به آن توجه نمی‌شود.

او در این‌باره افزود: متأسفانه تا به حال به هر جایی برای دریافت حمایت‌های مالی مراجعه کرده‌ایم به نتیجه نرسیده‌ایم و به نظر می‌رسد چنین پروژه‌ای که برخی شرکت‌های معتبر خارجی از انجام آن در ایران حیرت کرده‌اند، اهمیتی ندارد.

رهگذر با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود 40 نفر مشغول ساخت این انیمیشن هستند، خاطرنشان کرد: اگر منابع مالی استاندارد داشته باشیم و بتوانیم نیروهای این پروژه را حداقل دوبرابر کنیم حدود دو سال دیگر این کار به اتمام می‌رسد. البته این مسئله را باید مد نظر داشت که چنین بازه زمانی برای ساخت انیمیشن، تقریبا یک روند منطقی است و در بزرگترین استودیوهای دنیا هم ساخت یک انیمیشن حدود چهار سال به طول می‌انجامد و پروژه‌هایی هم هستند که تولید آن‌ها 12 سال به طول می‌انجامد.

کارگردان انیمیشن «آخرین داستان» هم‌چنین اضافه کرد: چند پخش‌کننده بین‌المللی آماده قرارداد با ما هستند تا شرایط اکران جهانی این فیلم فراهم شود، اما به دلیل مسائلی از جمله تحریم، ترجیح می‌دهند ابتدا پروژه تکمیل شود.

 بخش بازار جشنواره «انسی» هرسال تعدادی از پروژه‌های انیمیشن در حال تولید را از سراسر دنیا انتخاب می‌کند و سال گذشته «آخرین داستان» در میان آثاری از کشورهای فرانسه و آمریکا به عنوان یکی از شش اثر برگزیده این بخش انتخاب شد که این کار امکان تولید مشترک پروژه با کمپانی‌های مطرح دنیا و نیز پخش‌ بین‌المللی آن را فراهم کرد.

«آخرین داستان» یک انیمیشن دوبعدی دیجیتال و برداشتی آزاد از داستان ضحاک شاهنامه است که کپی‌رایت آن در سیستم کپی‌رایت ایالات متحده آمریکا اخذ شده است.

هم‌چنین موسیقی این انیمیشن توسط کریستوف رضاعی ساخته شده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *