جوایز نهمین جشنواره بینالملی پویانمایی تهران در بخش مسابقه سینمای ایران اعلام شد.
به گزارش سینما فستیوال ، این جوایز شامل ۱۶ تندیس طلایی، ۲ تندیس نقرهای و یک تندیس برنزی میشود که ۳ تندیس به فیلمهای اول تا سوم و تندیسهایی به بخشهای دینی، ارزشهای انقلاب اسلامی و دانشجویی تعلق میگیرد.
همچنین تندیسهایی به بهترین فیلم با موضوع کودک، بهترین اثر تلویزیونی، بهترین اثر تبلیغی، بهترین فیلم تجربی، بهترین فیلمنامه، بهترین پویانما (انیماتور)، بهترین فضاسازی، بهترین موسیقی، بهترین صداگذاری و بهترین اثر بلند اختصاص مییابد.
بر اساس این گزارش آثار تولید شده پس از سال ۸۹ که در دورههای قبل جشنواره شرکت نکردهاند امکان حضور در این دوره را پیدا کردهاند.
نهمین جشنواره پویانمایی تهران میزبان ۱۸ اثر ایرانی، راه یافته به بخش مسابقه بینالملل است.
اسامی آثار ایرانی راه یافته به بخش بینالملل جشنواره شامل «اختیار» از شکیبا شعبانی به تهیهکنندگی مرکز پویانمایی صبا، «اینرو اونرو» به کارگردانی و تهیهکنندگی مهدی علیبیگی، «آقای بنفش» به کارگردانی مشترک عباس جلالی یکتا و حجت اعظمپور و با تهیهکنندگی احسان رسولاف، «باغ خیال» از هادی رحمتی و به تهیهکنندگی صدیقه صانعی، «بزغالههای ابری» به کارگردانی حمید کریمیان، «پدربزرگ» از شیوا صادقاسدی و «وقتی که بچه بودم» به کارگردانی مریم کشکولینیا هر سه به تهیهکنندگی امور سینمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.
در ادامه این فهرست، دیگر آثار ایرانی راه یافته به بخش مسابقه بینالملل جشنواره فیلمهایی همچون «پرنده» به کارگردانی و تهیهکنندگی داوود مقدمی، «تمام زمستانهایی که ندیدم» از امید خوشنظر و به تهیهکنندگی مسعود صفوی، «درخت» به کارگردانی ساره شفیعیپور و تهیهکنندگی انجمن هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، «درخت کهنسال» از فرنوش عابدی و تهیهکنندگی مرکز سینمای مستند و تجربی دیده میشود.
بر این اساس، آثاری از جمله «سیتی چنجر» به کارگردانی سیدعقیل حسینیاننسب و تهیهکنندگی جواد زرینیا، «سیرکو گرافیک» و «هفتمین همایش تخصصی حمل و نقل و ترافیک» هردو از فرید یاحقی و داوود مرگان و به تهیهکنندگی استودیو چپ چین، «کمک» به کارگردانی مهناز یزدانی و تهیهکنندگی حسین نظرپور، «مجموعه انیمیشن هزار و یک داستان» از ریحانه کاوش و به تهیهکنندگی علی رئیس (صدا و سیمای اصفهان)، «هفت پیکر، گنبد سیاه» به کارگردانی و تهیهکنندگی کیاوش جاهد پارسا، «و اینک انسان» به کارگردانی و تهیهکنندگی ایرج محمدی رزینی اشاره کرد.
حضور۶ اثر دانشجویان ایرانی در بخش بینالملل جشنواره پویانمایی
نهمین جشنواره بینالمللی پویانمایی تهران میزبان ۶ اثر دانشجویان ایرانی راه یافته به بخش مسابقه بینالملل است.
از بین ۳۶ اثر راه یافته به بخش دانشجویی مسابقه بینالملل ۶ اثر ایرانی هستند که با آثار خارجی به رقابت خواهند پرداخت.
براساس این گزارش، اسامی آثار ایرانی دانشجویی راه یافته به بخش بینالملل شامل «پنکه» به کارگردانی شیرین سوهانی، «تاناروس» سمیه خاکشور، «جوجه ماشینی» محبوبه محمدزکی، «چهل تکه» وجیهه گل مزاری و «سیمرغ» مقداد اسدی لاری میشود که تهیهکنندگی تمام این آثار را خود کارگردانان به عهده دارند.
«نقش پرده» تنها اثر در میان آثار دانشجویی پذیرفته شده در بخش مسابقه دانشجویی بینالملل نهمین جشنواره پویانمایی تهران است که مقداد جعفرزاده به عنوان تهیهکننده مجزا با کارگردان همکاری میکند.
فیلمهای جدید بهرام عظیمی و امیر فیضی در میان آثار دینی جشنواره پویانمایی تهران
۹ اثر دینی به بخش مسابقه ملی جشنواره پویانمایی راه پیدا کرده است که یکی از این آثار فیلم جدید بهرام عظیمی است.
اسامی ۹ اثر دینی راه یافته به بخش مسابقه ایران در نهمین جشنواره پویانمایی تهران شامل «با من بخوان» به کارگردانی روانبخش صادقی و تهیهکنندگی مشترک این کارگردان و مرکز پویانمایی صبا، «بابا» به کارگردانی بهرام عظیمی و تهیهکنندگی محمدابوالحسنی، «بازگشت» از امیر طوسی و با تهیه کنندگی مهدی عربی میشود.
بر همین اساس، دیگر آثار پویانمایی که مضامین دینی دارند و در نهمین جشنواره پویانمایی تهران پذیرفته شدهاند آثاری همچون «پدر» از سیدمحمدرضا خردمندان و به تهیهکنندگی محمدرضا شفاه، «رهایی فرشته» به کارگردانی رسول آذرگون و تهیهکنندگی مهدی عربی، «سرود پر از آسمان» از بابک و بهنود نکویی به تهیهکنندگی مرکز پویانمایی صبا، «سیب سرخ» به کارگردانی و تهیهکنندگی صدرالدین طاهری، «قصههای من و آقاجان» از امیر فیضی و با تهیه کنندگی مرکز پویانمایی صبا و «همه ایمان» به کارگردانی سیدمصطفی حسینی و تهیهکنندگی علی میری دیده میشود.
نهمین جشنواره بینالمللی پویانمایی تهران از ۱۷ تا ۲۱ اسفند سال جاری در ۷ سالن پذیرای شرکتکنندگان خواهد بود.