داوران مسابقه سینمای ایران جشنواره مقاومت معرفی شدند.
به گزارش سینما فستیوال ، با حکم محمد خزاعی، دبیر سیزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، محمدرضا شرفالدین، محمدحسین حقیقی، پرویز شیخ طادی، یدالله صمدی، سید ناصر هاشمزاده، محمد بزرگنیا و بهروز اثباتی به عنوان هفت داور مسابقه سینمای ایران در سیزدهمین جشنواره مقاومت معرفی شدند.
محمدرضا شرفالدین متولد 1337 اصفهان، فارغ التحصیل عکاسی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. وی نخستینبار در سال 1364 با سمت دستیار فیلمبردار در فیلم «قلب کوچک ایمان» به کارگردانی مرتضی مسایلی تجربه کار سینمایی را آموخت. در کارنامه شرفالدین حرفه جلوههای ویژه درخشانتر است. او استاد رشته عکاسی حرفهای بوده و مشغول تدریس در دانشگاه سوره نیز است. شرفالدین از پایهگذاران اصلی انجمن سینمای دفاع مقدس است که ریاست این انجمن بر عهده اوست.
محمدحسین حقیقی متولد 1339 بیرجند، فارغالتحصیل مهندسی پتروشیمی از دانشگاه پلیتکنیک تهران است. وی فیلمسازی را سال 1354 در کلاسهای فیلمسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مشهد آغاز کرد. از دیگر فعالیتهای وی میتوان به مدیر واحد جنگ سیمای جمهوری اسلامی، مدیر سیمای عربی، مشاور فرهنگی معاونت برون مرزی تلویزیون، مدیر امور فرهنگی و هنری معاونت فرهنگی و تبلیغات ستاد مشترک فرماندهی کل قوا، مدیر کل تولید و پشتیبانی معاونت سینمایی، رئیس مرکز گسترش سینمای تجربی و نیمه حرفهای، رئیس مرکز گسترش آموزش و توسعه نیروی انسانی معاونت سینمایی، مدیر عامل سابق بنیاد سینمایی فارابی و عضو نخستین شورای اسلامی شهر تهران و رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی این شورا است.
پرویز شیخ طادی متولد 1340 آبادان است. او فعالیت سینمایاش را با طراحی صحنه و لباس فیلم «مهاجر» شروع کرد. از جمله دستاوردهای او می توان به نامزدی بهترین طراحی صحنه برای فیلم «سجاده آتش» در دوازدهمین جشنواره فیلم فجر، نامزدی بهترین طراحی صحنه برای فیلم آخرین شناسایی در دوازدهمین جشنواره فیلم فجر و نامزدی بهترین طراحی صحنه برای فیلم «روبان قرمز» در هفدهمین جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.
از سوابق هنری او می توان به فیلمهایی چون «سرزمین پدربزرگ» (۱۳۷۷)، «دفتری از آسمان» (۱۳۷۸)، «روایت سه گانه (اپیزود اول، یک آرزوی کوچک)» (۱۳۸۲)، «پشت پرده ی مه» (۱۳۸۳)، «سینه سرخ» (۱۳۸۵)، «سومین روز پس از مرگ » (۱۳۸۵)، «دایناسور» (۱۳۸۶)، «شکارچی شنبه» (۱۳۸۸) و «روزهای زندگی» (۱۳۹۰) اشاره کرد.
یدالله صمدی متولد 1331 مراغه است. او در سال ۱۳۶۳ با تولید اولین فیلم خود – مردی که زیاد میدانست – ساخت اولین فیلم طنز پس از انقلاب را به نام خود سند زد و با همین فیلم برنده جایزه سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از سومین جشنواره فیلم فجر شد. یکی از مهمترین مولفههای آثار یدالله صمدی توجه به فرهنگ بومی آذری و استفاده از داستانهای اصیل این سرزمین است که حاصل آن را میتوان در فیلمهای اتوبوس (۱۳۶۴)، ساوالان (۱۳۶۸)، دمرل (۱۳۷۲) و سارای (۱۳۷۶) مشاهده کرد. وی طی سالهای ۱۳۸۶ تا ۱۳۹۰، سریال «شوق پرواز» را درباره زندگی شهید عباس بابایی به سفارش بنیاد شهید و امور ایثارگران برای شبکه اول سیما کارگردانی کرد و این نخستین تجربه تلویزیونی او به شمار میرفت که با موفقیت و استقبال چشمگیری مواجه شد. او همچنین به مدت سه سال (۱۳۸۰-۱۳۷۷) مدیرعامل خانه سینما بود و علاوه بر آن ریاست کانون کارگردانان سینمای ایران را نیز بر عهده داشت.
ناصر هاشم زاده متولد 1333 تهران و فارغ التحصیل فلسفه، دانشگاه تهران است. وی نویسنده مقالات فلسفی هنری در مجلات و مطبوعات هنری است. آثار تحقیقی و ترجمه «انصارالحسین»، «عیار دانش»، «فرمان (عهدنامه)» از کارهای او هستند.
او در سالهای اخیر به دلیل علاقه به فعالیتهای سینمایی به ویژه در زمینه فیلمنامه پرداخته است که به صورت مشاور و نویسنده در فیلمنامههای آثاری چون بید مجنون، رنگ خدا، زیر نور ماه و آواز گنجشکها و… شرکت داشته است.
محمد بزرگنیا متولد 1323 تهران، فارغالتحصیل مدرسه عالی تلویزیون و سینما (دوره دوم) است. وی پس از پایان تحصیلات، فعالیت هنری اش را در تلویزیون آغاز و با ساخت فیلمهای مستند، در گروه ورزش ادامه داد. او با دستیاری کارگردان در فیلم «پستچی» به کارگردانی داریوش مهرجویی وارد سینمای حرفهای شد. وی در سال ۱۳۷۲ توانست جایزه بهترین کارگردانی را از جشنواره فیلم فجر به دلیل کارگردانی فیلم جنگ نفتکشها کسب کند.
بهروز اثباتی متولد سال 1338 از شهر تهران و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت تبلیغات فرهنگی از دانشگاه امامحسین(ع) و دانشجوی دوره دکترای مدیریت استراتژیک با گرایش تهدیدات و امنیت ملی، در دانشکده عالی جنگ دانشگاه امامحسین(ع) است. وی در دوران دفاعمقدس، در ستاد تبلیغات جنگ حضور پیدا کرد و با همراهی شاعرانی چون مرحوم احمد زارعی و مجید زهتاب، کنگره شعر جنگ را راهاندازی و بعدها مراسم انتخاب کتاب سال دفاعمقدس را نیز فعال کرد. اثباتی از سال 1365 تا 1370، مسوول انتشارات سپاه پاسداران بود و از سال 1371، مسوولیت طرح و برنامه تبلیغات و انتشارات سپاه را بر عهده گرفت. مدیریت بنیاد روایت فتح و مدیریت تبلیغات نیروی مقاومت بسیج، از جمله مهمترین فعالیتهای این پیشکسوت ادبیات دفاعمقدساند. او در حال حاضر، در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه شهید مطهری و دانشگاه امامحسین(ع) تدریس میکند و در معاونت فرهنگی و اداره مطالعات و امور راهبردی ستاد کل نیروهای مسلح مشغول به کار است.