ضیاءالدین دری خالق کیف انگلیسی درگذشت

 سید ضیاء‌الدین دری که چندی پیش به دلیل عارضه کبدی در بیمارستان تهران بستری بود و پیوند کبد به بیمارستان شیراز منتقل و سه هفته قبل عمل پیوند کبد را با موفقیت پشت سر گذاشت . ولی به دلیل عوارض عفونی بعد از جراحی پیوند کبد پیش از ظهر امروز  ۲۶ مرداد ماه درگذشت.

سینما فستیوال

به گزارش سینما فستیوال ، سید ضیاءالدین دری متولد سال ۱۳۳۲ در تهران بود؛ او در رشته علوم سیاسی و تحلیل فیلم در نیو انگلند کالج انگلستان  تحصیلات خود را ناتمام گذاشته است.

سید ضیاءالدین دری شروع فعالیت خود در سینما را با دستیاری کارگردان فیلم «گرداب» به کارگردانی حسین دوانی در سال ۶۱ شروع کرد.

او  فیلم‌های «دیدار در غبار»، «باد و شقایق»، «صاعقه»، «لژیون»، «در سرزمینی دیگر»، «سینما سینماست» را در کارنامه هنری خود داشت.

آخرین پروژه سید ضیاءالدین دری، «کلاه پهلوی» بود که سال ۹۱ و ۹۲ از شبکه اول پخش شد. این کارگردان همچنین ساخت سریال تاریخی کیف انگلیسی را با بازی لیلا حاتمی و علی مصفا در کارنامه هنری‌اش داشت، همچنین یکی از کارگردانان سریال «کمند خاطرات» در سال ۱۳۶۹ بود.

«سردار سنجرخان» تازه‌ترین پروژه ضیاءالدین دری بود که توسط خود وی به نگارش درآمده و قرار بود ساخته شود.

دری عضو شورای پروانه ساخت و نمایش سازمان سینمایی وزارت ارشاد بود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *