رییس سازمان سینمایی در آیین آغاز اکران نوروزی گفت: برای سال آینده باید اقتصاد مقاومتی را در نظر داشته باشیم و تبدیل به جشنواره زدگی نشویم و برخی جشنواره ها مثل كودك را یك سال در میان برگزار كنیم.
به گزارش سینما فستیوال به نقل از سینماپرس، با آغاز اكران فیلم های نوروزی «آیین اكران های نوروزی» برای اولین بار امشب با حضور مدیران، اهالی سینما و رسانه در سینما آزادی برگزار شد.
حجت الله ایوبی؛ رییس سازمان سینمایی ضمن خوش آمدگویی گفت: در آستانه سال جدید هستیم و با امید به فردای خوب سال آینده پربار و آرام برای سینماگران ایران باشد، خوشحالم كه بزرگان با آثار بزرگ و با یك عمر تجربه اثرهایشان را ایرانیان تقدیم كردند و مردم را برای دیدن آثار ارزشمند دعوت می كنیم كه سینمای ایران با دست پر به استقبال نوروز آمده است.
وی افزود: برای اولین بار فروش شهرستان از تهران بیشتر شده است و یقین دارم كه با كارهای بزرگ شاهد سال پررونق برای سینمای ایران و امیدوار كننده برای خانواده ایرانی باشد. بیش از ده كشور نوروز را جشن می گیرند كه یكی از آیین های نوروز هم نشینی است و سینما می تواند خانواده ها را دور هم جمع كند به همه توصیه می كنم پنج فیلم اكران نوروزی را ببینند و همینطور فیلم ارزشمند «چ» كه متعلق به خاطرات كشور است و امیدوارم مردم به دیدن این اثر بروند.
ایوبی ادامه داد: امیدوارم بتوانم به عنوان مهمان در خدمت شما سینماگران باشم بلكه شما میزبان هستید و امیدوارم بتوانم به اكسیژن سینمای ایران اضافه كنم كه احساس آرامش كنید، ما در خیلی مسائل باید بازنگری كنیم چرا كه چند دهه را گذرانده است و جشنواره فیلم فجر كه 32 سال از آن می گذرد باید این دوره را مرور كنیم و به همین دلیل دبیر جشنواره سی و سوم را معرفی كردیم و قصد داریم تا بعد از نوروز شورای سیاست گذاری آن را هم اعلام كنیم.
وی یادآور شد: از كارگروه های مختلف كه جلسات متعددی را داشتند تشكر می كنم كه نمونه اش را خواهیم دید و ما علاقه مند بودیم كه شیوه های حمایتمان را پیش از آغاز سال آینده معرفی كنیم كه نرسید.
ایوبی با اشاره به آیین نامه شورای صنفی نمایش گفت: معتقدیم كه آیین نامه كامل نیست و باید كامل شود و بتوانیم فیلم های هنری را كه مخاطب خاص دارند را در سینماهای هنر و تجربه راه اندازی كنیم كه چند سینما میزبان فیلم های هنری باشند كه مخاطبین خاصی دارند.
وی با بیان اینكه مدرسه عالی سینما تاسیس خواهد شد، گفت: قصد داریم مدرسه سینما راه اندازی كنیم كه همه بزرگان سینما عضو آن باشند و تجربه خودشان را انتقال دهند. این مدرسه عالی در 9 كشور وجود دارد.
ایوبی ادامه داد: برای سال آینده باید اقتصاد مقاومتی را در نظر داشته باشیم و تبدیل به جشنواره زدگی نشویم و برخی جشنواره ها مثل كودك را یك سال در میان برگزار كنیم و حضور ما به عنوان دولت در جایی باشد كه بخش خصوصی توان ندارد و باید به زیرساخت ها توجه داشته باشیم.
وی یادآور شد: باید به سمتی برویم كه انتظارات معقول باشد و سینما باید در حد توان خودش بار را به دوش بكشد و به دوش هم خواهد كشید تا همه چیز به حالت طبیعی بازگردد و امید دارم كه با عزمت شما سال بدون حاشیه و این موج علاقه ادامه داشته باشد و آنچه كه مشخص است تقریبا 180 سینما دیجیتال شده است و شاید همین مساله كه در شهرستان ها فیلم ها همزمان با تهران و با كیفیت اكران می شود دلیل استقبال خوب باشد و امیدوارم سال خوب برای خانواده نجیب سینمای ایران باشد.
در ادامه مراسم بعد از سخنرانی ابوالحسن داودی 5 تهیه كننده فیلم های نوروزی روی صحنه حاضر شدند.
امیر سمواتی؛ تهیه كننده «با دیگران» گفت: خوشحالم كه سازمان سینمایی این برنامه را برگزار كردند و امیدوارم روزی برسد كه بعد از دریافت پروانه ساخت بتوانیم جدول اكران داشته باشیم و بدانیم كه زمان اكران فیلم چه موقع است.
پژمان لشگریپور؛ مدیر تولید «چ» گفت: یك فراموشی هفته گذشته سینمای ایران داشت و آن هم سالگرد رسول ملاقلی پور بود كه هفت سال پیش بدرقهاش كردیم و امیدوارم شادیهایمان مانع فراموشی كسانی كه سهم مهمی در سینمای ایران نشود و این مراسم را طلیعه ای می دانم كه باعث توزیع موزون فیلم ها می تواند باشد، از مرتضی آوینی یادی می كنم كه می گفتند “تماشاگران جزوی از عوامل فیلم هستند” و باید توجه به تماشاگران وسینماداران باشد، امیدوارم در سال جدید حال ما بهتر باشد و منظره زیبای شلوغی جلوی سینما را شاهد باشیم.
منصور لشگری قوچانی؛ تهیه كننده «خط ویژه» در ادامه گفت:امیدوارم سال آینده، سال آشتی سینما باشد و برای همه شرایط خوب باشد و از ته دل می خواهم كه مردم بتوانند راحت زندگی كنند.
جواد نوروز بیگی؛ تهیه كننده «طبقه حساس» گفت: امیدوارم به تبلیغات كه بخش مهمی است، توجه بیشتری شود و شرایطی بوجود بیاید كه پرمخاطب ترین سال را در سال آینده داشته باشیم.
سید محمود رضوی؛ تهیه كننده «معراجی ها» در ادامه گفت: امیدوارم سال خوبی باشد و فروش خوبی با «معراجی ها» در شهرستان ها شروع شد برای فیلم های دیگر هم آرزو می كنم كه فروش خوبی داشته باشم.
براساس این گزارش، در ادامه این مراسم عوامل به همراه بازیگران هریك از فیلم ها روی صحنه حاضر شدند و از حجت الله ایوبی، محمد احسانی، سید مهدی طباطبایی نژاد شاخه گل دریافت كردند.
ابراهیم حاتمی كیا، مریلا زارعی، هنگامه قاضیانی، لیلا زارع، مرتضی شایسته، رضا عطاران، بهاره رهنما، سام قریبیان، مصطفی كیایی، محسن كیایی، میلاد كی مرام، حسین محجوب، مسعود ده نمكی، پندار اكبری، احمد احمدی، ناصر ضمیری، محمد قاصد اشرفی، رضا سعیدی پور، محمدرضا صابری، هادی منبتی و… از حاضران در این مراسم بودند كه اجرای آن برعهده سید علی ضیا بود.
دیوار کوتاه تر از بچه ها نداشتین که حالا مصتقیما بخواین اقتصاد مقاومتی رو از اینجا بخواین شروع کنین؟؟ واقعا این نوع مدیریت نوبریست برای خودش….
اخه خود این سینماگران کودک مگه برای این جشنواره دل می سوزونند که دل بقیه برای آنها بسوزه!!
وقتی خودشون دست روی دست می گذارند از بقیه توقعی نیست.
اساسا در ایران سینمای کودک تعریف شده نیست. (البته نه اینکه حالا آنهایی که تعریف شده اند خیلی، گل خاصی بر سر ما و فرهنگ ما می زنند) واقعا این حق کودکان این سرزمین نیست.
امیدوارم سال آینده، سال آشتی سینما باشد؛ به قول آقای فریدون باید در این شرایط همه همدیگر را تحمل کنیم اگر دلسوز سینما هستیم.
به سینمای کودک بهای بیشتری دهید. آینده ی کشور در انتظار آنهاست…